O Ms. Demystify

Živjo! Sem Nika Virant, 18-letna dijakinja iz Ljubljane. Kot običajna najstnica seveda že leta obiskujem šolo, kjer širim svoja obzorja. Čeprav sem se dobro odrezala pri različnih predmetih in posledično imela odlične zaključne ocene na spričevalu, mi to ni nikdar dalo občutka izpopolnjenosti. Kljub temu, da sem zelo radovedna in vedoželjna oseba, nisem nikoli pokazala večjega zanimanja za katerikoli določen predmet. Poskusila sem tudi sodelovati v številnih obšolskih dejavnostih, vendar nisem mogla najti tiste, v kateri bi zares uživala in se ji želela popolnoma posvetiti.

Postopoma sem, zahvaljujoč internetu in družbenim omrežjem, zasledila vedno več uspešnih zgodb novih podjetnikov, nasvete, kako pametno investirati svoj denar, nekatere najbolj smešne primere s sodišč, in podobno vsebino. Začela sem se bolj poglabljati v tovrstne teme in nedolgo zatem sem ugotovila, da imam veliko veselje za podjetništvo, finance in pravo. Končno sem našla nekaj, kar je pritegnilo moje zanimanje, nisem pa si želela le novih znanj, ampak sem želela postati del tega. Ker nisem našla nobenega kluba ali organizacije, ki bi se osredotočala na ta tri strokovna področja, je moja ustvarjalna duša sanjala, da bi sama ustvarila nekaj novega. Dokaj v dvomih in ne popolnoma sigurna, v kaj sem se spuščala, sem se odločila svoje sanje obrniti v realnost, narediti prvi korak na svoji poti in se podati na drzno avanturo.

Po izzivov polnih mesecih razmišljanja, izbiranja imena, večurnega pisanja, postavljanja spletne strani in prejemanja ogromno podpore s strani družine in prijateljev, vam končno lahko s ponosom predstavim Ms. Demystify, kjer združujem svoje neskončno zanimanje, ideje in svoj pogled na svet, in nato rezultat delim z vami.

Če želite z mano stopiti v stik, mi lahko pošljete sporočilo na moj/-o:

Najlepše se vam zahvaljujem za branje mojih člankov in upam, da tudi vam uspe razkriti veselje do nečesa novega!