Politika zasebnosti

A. Uvod

  1. Zasebnost obiskovalcev naše spletne strani (www.msdemystify.com) je za nas zelo pomembna, zato smo zavezani k varovanju osebnih podatkov. Ta pravilnik pojasnjuje, kaj bomo storili z osebnimi podatki.
  2. Privolitev k naši uporabi piškotkov v skladu s pogoji te politike, ko prvič obiščete našo spletno stran, nam dovoli uporabo piškotkov vsakič, ko obiščete našo spletno stran.

B. Zasluge
Ta dokument je bil ustvarjen s predlogo Website Planet (www.websiteplanet.com) in spremenjen za Ms. Demystify (www.msdemystify.com)

C. Zbiranje osebnih podatkov

Zbirajo, shranjujejo in uporabljajo se lahko naslednje vrste osebnih podatkov:

  1. informacije o računalniku, vključno z naslovom IP, geografsko lokacijo, vrsto brskalnika in različico ter operacijskim sistemom;
  2. informacije o vaših obiskih in uporabi tega spletnega mesta, vključno z virom napotitve, dolžino obiska, ogledi strani in navigacijskimi potmi spletnega mesta;
  3. podatke, kot je vaš e-poštni naslov, ki jih vnesete ob registraciji na naši spletni strani;
  4. informacije, kot sta vaše ime in e-poštni naslov, ki jih vnesete, da nastavite naročnine na naša e-poštna sporočila in/ali e-novice;
  5. informacije, ki jih vnesete med uporabo storitev na naši spletni strani;
  6. informacije, ki se ustvarijo med uporabo naše spletne strani, vključno s tem, kdaj, kako pogosto in pod kakšnimi pogoji jih uporabljate;
  7. informacije, ki jih objavite na naši spletni strani z namenom objave na internetu, ki vključuje vaše uporabniško ime in vsebino vaših objav;
  8. informacije, ki jih vsebujejo sporočila, ki nam jih pošljete po e-pošti ali prek našega spletnega mesta, vključno z njeno komunikacijsko vsebino in metapodatki;
  9. vse druge osebne podatke, ki nam jih pošljete.

Preden nam razkrijete osebne podatke tretje osebe, morate pridobiti soglasje te osebe za razkritje in obdelavo teh osebnih podatkov v skladu s to politiko

D. Uporaba vaših osebnih podatkov

Osebni podatki, ki so nam bili predloženi prek naše spletne strani, bodo uporabljeni za namene, določene v tem pravilniku ali na ustreznih straneh spletnega mesta. Vaše osebne podatke lahko uporabljamo za naslednje:

  1. upravljanje naše spletne strani in poslovanja;
  2. prilagajanje naše spletne strani za vas;
  3. omogočanje uporabe storitev, ki so na voljo na naši spletni strani;
  4. pošiljanje komercialnih ne-marketinških sporočil;
  5. pošiljanje e-poštnih obvestil, ki ste jih posebej zahtevali;
  6. pošiljanje e-novic, če ste se jih zahtevali (če e-novic ne želite več, nas lahko o tem kadarkoli obvestite);
  7. pošiljanje marketinških sporočil v zvezi z našim podjetjem ali podjetji skrbno izbranih tretjih oseb, za katere menimo, da bi vas lahko zanimale, po elektronski pošti ali podobni tehnologiji (če ne želite več marketinških komunikacij, nas lahko o tem kadarkoli obvestite);
  8. obravnava poizvedbe in pritožbe vas ali o vas v zvezi z našo spletno stranjo;
  9. varnost naše spletne strani in preprečevanje goljufij;
  10. preverjanje skladnosti s pogoji uporabe našega spletnega mesta; In
  11. druge uporabe.

Če osebne podatke posredujete v objavo na naši spletni strani, bomo te podatke objavili in kako drugače uporabili v skladu z licenco, ki nam jo dodelite.

Vaše nastavitve zasebnosti se lahko uporabljajo za omejitev objave vaših podatkov na naši spletni strani in jih lahko prilagodite z uporabo nadzora zasebnosti na spletnem mestu.

Brez vašega izrecnega soglasja vaših osebnih podatkov ne bomo pošiljali tretji osebi za neposredno trženje njihove ali druge tretje osebe.

E. Razkritje osebnih podatkov

Vaše osebne podatke lahko razkrijemo kateremukoli od naših zaposlenih, uradnikov, zavarovalničarjev, strokovnih svetovalcev, zastopnikov, dobaviteljev ali podizvajalcev, kolikor je to razumno potrebno za namene, določene v tej politiki.

Vaše osebne podatke lahko razkrijemo:

  1. v obsegu, ki ga od nas zahteva zakon;
  2. v zvezi z morebitnimi tekočimi ali bodočimi sodnimi postopki;
  3. za vzpostavitev, uveljavljanje ali obrambo naših pravnih pravic (vključno z zagotavljanjem informacij drugim za namene preprečevanja goljufij in zmanjšanja kreditnega tveganja);
  4. kupcu (ali potencialnemu kupcu) katerega koli podjetja ali premoženja, ki ga (ali nameravamo) prodajati; In
  5. za vsako osebo, za katero upravičeno verjamemo, da lahko zaprosi za razkritje teh osebnih podatkov pri sodišču ali drugem pristojnem organu, če bi po našem razumnem mnenju takšno sodišče ali organ razumno lahko ukazal razkritje teh osebnih podatkov.

Razen, kot je določeno v tem pravilniku, vaših osebnih podatkov ne bomo predložili tretjim osebam.

F. Mednarodni prenosi podatkov

  1. Informacije, ki jih zbiramo, se lahko shranijo, obdelajo in prenesejo med katero koli od držav, v katerih delujemo, da bi nam omogočili uporabo informacij v skladu s to politiko.
  2. Osebni podatki, ki jih objavite na naši spletni strani ali jih pošljete v objavo na naši spletni strani, so lahko na voljo prek interneta, po vsem svetu. Ne moremo preprečiti uporabe ali zlorabe takšnih informacij s strani drugih.
  3. Izrecno se strinjate s prenosom osebnih podatkov, opisanih v tem sekcije F.

G. Obhajanje osebnih podatkov

  1. V tej sekciji G so določeni naši pravilniki in postopki za zadrževanje podatkov, ki so namenjeni zagotavljanju skladnosti z našimi zakonskimi obveznostmi glede zadrževanja in brisanja osebnih podatkov.
  2. Osebni podatki, ki jih obdelujemo za kakršne koli namene ali namene, se ne hranijo dlje, kot so potrebni za ta namen ali te namene.
  3. Ne glede na druge določbe te sekcije G bomo hranili dokumente (vključno z elektronskimi dokumenti), ki vsebujejo osebne podatke:
    1. v obsegu, v skladu s tem, da moramo to storiti z zakonom;
    2. če menimo, da so dokumenti lahko pomembni za vsak tekoči ali bodoči sodni postopek; In
    3. za vzpostavitev, uveljavljanje ali obrambo naših pravnih pravic (vključno z zagotavljanjem informacij drugim za namene preprečevanja goljufij in zmanjšanja kreditnega tveganja).

H. Varnost vaših osebnih podatkov

  1. Poskrbeli bomo za razumne tehnične in organizacijske previdnostne ukrepe, da preprečimo izgubo, zlorabo ali spremembo vaših osebnih podatkov.
  2. Vse osebne podatke, ki jih posredujete, bomo shranili na varnih strežnikih (zaščitenih z geslom in požarnim zidom).
  3. Priznavate, da je posredovanje informacij po internetu po sebi negotovo in ne moremo zagotoviti varnosti podatkov, poslanih po internetu.
  4. Vi ste odgovorni za varovanje gesla, ki ga uporabljate za dostop do naše spletne strani zaupno; ne bomo zahtevali vašega gesla (razen ko se prijavite na našo spletno stran).

I. Spremembe

Ta pravilnik lahko posodobimo od časa do časa z objavo nove različice na naši spletni strani. To stran morate občasno preveriti, da boste razumeli vse spremembe tega pravilnika. O spremembah tega pravilnika vas lahko obvestimo po e-pošti.

J. Vaše pravice

Lahko nam naročite, da vam posredujemo vse osebne podatke, ki jih imamo o vas; za zagotavljanje takšnih informacij velja naslednje:

  1. zagotavljanje ustreznih dokazil  o vaši identiteti s pomočjo postopka za preverjanje z uporabo e-pošte.

Osebne podatke, ki jih zahtevate, lahko zamolčimo v obsegu, ki ga dovoljuje zakon.

Kadarkoli nam lahko naročite, naj vaših osebnih podatkov ne obdelujemo v marketinške namene.

V praksi se boste običajno vnaprej izrecno strinjali z našo uporabo vaših osebnih podatkov v marketinške namene, ali pa vam bomo zagotovili možnost, da se izvzamete iz uporabe vaših osebnih podatkov v marketinške namene.

K. Spletna mesta tretjih oseb

Naša spletna stran vključuje hiperpovezave do spletnih strani tretjih oseb in podrobnosti. Nimamo nadzora nad politikami zasebnosti in praksami tretjih oseb in nismo odgovorni zanje.

L. Posodabljanje informacij

Prosimo, da nam sporočite, v kolikor je treba osebne podatke, ki jih imamo o vas, popraviti ali posodobiti ali pa jih posodobite na strani za upravljanje naročnin.

M. Piškotki

Naša spletna stran uporablja piškotke. Piškotek je datoteka, ki vsebuje identifikator (niz črk in številk), ki ga spletni strežnik pošlje spletnemu brskalniku in ga shrani brskalnik. Identifikator se nato pošlje nazaj v strežnik vsakič, ko brskalnik zahteva stran od strežnika. Piškotki so lahko “trajni” piškotki ali “sejni” piškotki: trajni piškotek bo shranil spletni brskalnik in bo ostal veljaven do določenega datuma izteka veljavnosti, razen če ga uporabnik izbriše pred datumom izteka veljavnosti; sejni piškotek po drugi strani poteče na koncu uporabniške seje, ko je spletni brskalnik zaprt. Piškotki običajno ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi osebno identificirali uporabnika, temveč so osebni podatki, ki jih shranimo o vas, morda povezani z informacijami, shranjenimi v piškotkih in pridobljenimi iz piškotkov. Na naši spletni strani uporabljamo tako sejne kot trajne piškotke.

Večina brskalnikov vam omogoča, da zavrnete sprejemanje piškotkov. Blokiranje vseh piškotkov bo negativno vplivalo na uporabnost številnih spletnih strani. Če blokirate piškotke, ne boste mogli uporabljati vseh funkcij na naši spletni strani.

Piškotke, ki so že shranjeni v računalniku, lahko izbrišete. Brisanje piškotkov bo negativno vplivalo na uporabnost številnih spletnih strani.